Verkoopbegeleiding en -advies

Verkoopbegeleiding en -advies

Bij de verkoop van uw horecabedrijf komen diverse facetten aan bod. Een succesvolle verkoop begint met een goede voorbereiding. Maar dat niet alleen! Immers: de verkoop van uw bedrijf heeft niet alleen een zakelijke kant, maar zeker ook een emotionele zijde. Waarschijnlijk heeft u jarenlang uw ziel en zaligheid in uw bedrijf gestopt. De beslissing om te verkopen neemt u dan ook niet van de één op de andere dag.

Ervaringsdeskundige

Bij een beslissing zo uitdagend als de verkoop van uw horecabedrijf, wilt u zeker weten dat de juiste personen u bijstaan. Immers: deze beslissing heeft niet alleen gevolgen voor uzelf, maar ook voor uw huidige werknemers, uw gezin én uw klanten! Door de verkoop van mijn eigen bedrijf heb ik grotendeels dezelfde stappen gezet als u gaat doen. En dat merkt u terug in onze gesprekken!

Ervaringsdeskundige

Wij werken bij verkoopbegeleiding- en advies onder andere samen met een gespecialiseerd accountskantoor. Zo kunnen wij ook optimale fiscale begeleiding bieden.

Analyse en stappenplan

Denkt u erover uw bedrijf te verkopen? Of u zich nu in het eerste of het laatste verkoopstadium bevindt, Johan Visser Horeca Advies gaat graag met u in gesprek om een gedegen verkoopadvies op te stellen. In een verkoopadviesplan komen diverse aspecten met betrekking tot het verkopen van uw bedrijf naar voren. Zo stellen we onder andere een verkoopplanning op en voorzien we u van een checklist van optimalisaties die de verkoopprijs van uw bedrijf positief kunnen beïnvloeden. Met een op maat gemaakt stappenplan gaat u gefaseerd en goed voorbereid de verkoop van uw bedrijf tegemoet.

Johan Visser verkoopbegeleiding