Onze referenties

Café the Bottom | Tom van Gosliga

Sinds mijn overname van The Bottom heb ik veel aan Johan gehad. Waar wij voorheen tijdens het werk bijna elke dag contact hadden over de bedrijfsvoering is dat na de overname doorgegaan in gesprekken die we elke 2 weken voeren. Wij bespreken hoe de afgelopen weken zijn gegaan en wat er voor de komende tijd te doen staat in de Bottom. In deze gesprekken geeft Johan zijn kijk op dingen en komt hij met mogelijke kansen en bedreigingen in de nabije toekomst.

Door zijn jarenlange ervaring in de horeca heeft hij al van alles meegemaakt en ik heb daar door deze gesprekken dan ook veel baat bij. Johan komt met dingen waar ik niet zo snel op zou komen  en laat mij soms anders naar mijn zaak kijken. In het bedrijf bespreek ik veel met mijn vaste krachten, maar ik heb ervaren dat een paar ogen en oren van buitenaf van groot belang zijn.

Ik blijf graag nog lang gebruik maken van zijn visie.

Bakkerij Hendrik Schaap | Hendrik Schaap

“Het opzetten van drie nieuwe bakkerswinkels is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Om overzicht te houden heb ik Johan ingehuurd om mij hiermee te begeleiden. Van het vergelijken van koffiecontracten tot aan het uitzoeken van de juiste meubels: Johan heeft me uitermate goed ondersteund!”

Marloes Nieuwenhuis | Horeca-ondernemer-in-spé

“Voor mij als horeca-ondernemer-in-spé is Johan een prettige en deskundige sparring-partner.
Hij weet de goede verhouding te vinden tussen coachen (en dus afstemmen en luisteren naar mijn ideeën / wensen) en adviseren (vanuit zijn grote kennis en ervaring aangeven wat wel of niet haalbaar/reëel is). Dit betekent dus soms ook dat een enthousiast plan van mij, door Johan van tafel geveegd wordt. Helaas… maar ook goed.”

Johan komt zijn afspraken na; handelt snel, adequaat en integer. Hij communiceert duidelijk en concreet.
Daarnaast bezit Johan over een groot netwerk binnen de horeca. Een interessant contact is daardoor snel gelegd.

Johan Visser referenties