Even voorstellen

Johan Visser, uw horeca-adviseur

Mijn naam is Johan Visser, een horecaman in hart en nieren.  Met ruim 26 jaar ondernemerservaring in Café the Bottom in Emmeloord en de daaropvolgende verkoop van mijn bedrijf heb ik een flinke dosis horeca- en verkoopervaring opgedaan.

Horeca-advies en begeleiding

In 2016 heb ik het stokje overgedragen aan de nieuwe generatie. Mijn voormalige bedrijfsleider is tegenwoordig de trotse eigenaar van Café de Bottom. Zelf ben ik nog enigszins betrokken bij het bedrijf. Voornamelijk door middel van coaching- en adviesgesprekken. Dit, in combinatie met de vraag of ik ondernemers en starters bij wil staan bij de start of ontplooiing van hun bedrijf, resulteerde uiteindelijk in mijn bureau voor horeca-advies en begeleiding.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Mijn passie ligt bij horecabedrijven. Samen de stip aan de horizon bepalen, concrete doelen stellen en bedrijfsprocessen optimaliseren: dat is waar mijn expertise ligt. Door mijn jarenlange ervaring in de horeca weet ik hoe belangrijk het is om aan een stabiele basis te werken. Maar dat niet alleen! Een ultieme kans herkennen en daar vervolgens doeltreffend mee omgaan is minstens zo belangrijk. Aan mij de taak om dit voor u te herkennen en waar gewenst te implementeren. Benieuwd naar wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk eens bij de verschillende diensten of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Johan Visser