Horecabegeleiding en -advies

Horecabegeleiding en -advies

Actief bezig zijn, innoveren en verrassen zijn belangrijke elementen voor een succesvol horecabedrijf. Maar hoe blijft u trends inzetten in een snel veranderende wereld? En hoe zorgt u dat uw gasten terug blijven komen? Een frisse blik van buitenaf kan helpen focus te houden en uw doelen effectief te behalen.

Meer winst uit uw bedrijf

Meer winst uit uw bedrijf halen? Door de gehele bedrijfsvoering te analyseren krijgt u beter zicht op processen die geoptimaliseerd kunnen worden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de personeelskosten? En zijn de verhoogde inkoopprijzen doorgevoerd in uw verkoopprijzen? Johan Visser Horeca Advies biedt diverse mogelijkheden: van het volledig laten opstellen van een adviesplan tot gezamenlijk brainstormen.

Slim prijsbeleid

Het verhogen van de omzet van een bedrijf staat of valt met een slim prijsbeleid. Johan Visser Horeca Advies ondersteunt u graag bij het vaststellen van een effectief prijsbeleid. Weet u bijvoorbeeld wat de beste volgorde van de gerechten op uw kaart is? Of wat de invloed van het gebruik van eurotekens is op de bestellingen van uw klanten?

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek stellen we een adviesplanning voor u op. Wilt u in één of twee gesprekken een globaal overzicht van uw bedrijfsprocessen? Of wilt u begeleiding bij het doorvoeren van optimalisaties? Een adviesplanning wordt opgesteld op basis van uw wensen en de gestelde doelen. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Johan Visser horecabegeleiding